Under hösten är Anette Skåhlberg på turné och gör 65 författarbesök och workshops.
Denna gång blir det skolor i Knivsta, Uppsala, Ulricehamn och Trollhättan som får besök . Det blir totalt  2500 elever som får träffa Anette under höstterminen!
Under hennes aktiva besök är det full fart hela tiden med läsning, berättande och workshops. Och det viktigaste är att ALLA är med.

Anette har en  fullbokad höst på många sätt.  Ja ,för samtidigt är det flera böcker som snart ska bli färdiga och kommer ut de närmaste månadenra.  Anette skriver skriver skriver.
-Att skriva är min luft, säger hon. Jag har med mig nåt att skriva i var jag än är.

Fler besök i vår

Det finns ännu dagar kvar som går att boka henne i vår 2021 för den som är intresserad av att få ett inspirerande författarbesök eller en kreativ workshop. Barnen älskar henne och många får läslust för första gången i sitt liv och andra upptäcker att det kanske är författare de ska bli. Lärarna blir inspirerade av Anettes metod och alla de skrivverktyg hon delar med sig av. Anette är en upplevelse!

Anette Skåhlberg är pedagog inom skrivande, drama, teater och film.
Under de senaste 10 åren har Anette gjort sina populära och kreativa  författarbesök med workshops i hela Sverige från Kiruna i norr till Trelleborg i söder, och hon har sedan några år sin bas i Uppsala och Göteborg.
En del skolor har gjort det till tradition att ha Anette som stående inslag varje år.