”Förlåt för att jag gör det här men jag behöver verkligen låna din kropp ett tag, och mannen därinne är helt underbar och du kommer inte ta skada, din kropp kommer bara få njuta ett tag.

Handling

Detta är en vuxenbok och inte till för barn.

”Hon hade stått i sovrummet och pratat till honom en lång stund. Men varför svarade han henne inte? Varför envisades han med att tjurskalligt glo ner i mobilen och smsa istället? Och varför ringde han deras gemensamma vänner och frågade var hon var någonstans? Svaret kom som en kalldusch. Hon var inte längre bland de levande. Men ändå kvar hos honom. Det enda hon ville, det enda som betydde något, var att få komma honom nära, och det blev snart hennes mål och mening. Men hur lätt är det att få kontakt med de levande, när döden har intagit kroppen? Hur lätt är det att nå fram?”

Lyssna här nedan på ett smakprov av boken.

Anettes tankar om boken

När jag skrev den här tänkte jag på kärlek och sex och död. Och längtan efter liv.
Att inse att du är död men ändå kvar. Att inse att du inte kan komma bort från den du älskat, åtrått, älskar, åtrår,
och där det enda fokus du får är hur du ska kunna bli fysisk med den personen trots din brist på fysisk kropp. Att skriva den här boken var som ett rus. Ett vilt och hungrigt och ibland sorgligt rus.
Min övertygelse växer sig starkare i mig.
Kärleken är verkligen det mest fantastiska vi har. Jag tänker passa på att älska allt vad jag kan medan jag lever på denna plats som kallas livet.

Må erotiken och kärleken
alltid vara med dig!

Här är en låt på spotify som jag skrivit till boken. Kompositör och artist är. Låten heter I morse levde jag som alla andra precis som titeln på boken.

Vad tycker andra då?

Sorlig, så sorglig. Kan inte säga annat. Hon var inte längre bland de levande, men ändå kvar hos honom. Det enda som betyder något för henne nu är att få komma honom nära igen. Hur ska det gå till, hon är död, han, är levande. Så bra skrivet Anette. Känslorna i boken går nästan att ta på, de är så intensiva och du lider, du lider med kvinnan och mannen i boken, men framförallt med kvinnan. Boken är absolut ingen bladvändare, men inte i negativ mening, utan den är tung (tycker jag), så jag tvungen att lägga ifrån mig den ibland. Hur ska jag då betyga sätta boken? Jag vill helst bli glad av en bok, men även beröras och DET gjorde jag. Boken berörde mig. Jag ger den en trea för handlingen men en fyra för att den är så otroligt bra skriven.
/Svenska Böcker