”Men en liten varning. Se upp för att ta kontakt med oss när mörkret inträder. Då kan det vara fara för ditt liv…

Handling

Vad är det som finns mellan väggarna? Och vem är Mello? Och varför varnar hon för att ta kontakt efter mörkret? Mello tar kontakt med oss för att få hjälp att rädda sin familj som tillfångatagits av den grymma Esmer. Det här är en spännande fantasybok som släpps våren 2020. Men ni som prenumererar på nyhetsbrevet kommer få den exklusiva möjligheten att lyssna på den kapitel för kapitel då detta är den historia som ligger som följetong i nyhetsbreven nu under hösten och fram tills boken släpps. Här kan ni prenumerera om ni är sugna på att få veta vilka nya böcker som kommer och följa följetongen Mello mellan väggarna.

Anettes tankar om boken

Jag har alltid älskat att få veta mer om det jag inte kan se. Jag är en stor fan av fantasy och berättelser om andra världar. Jag ger mig gärna in i parallella världar och möter varelser aldrig tidigare sedda. Därför är jag oerhört förtjust i att skriva dessa historier också. En kväll kom Mello till mig. Just när jag skulle somna så knackade hon på väggen och viskade sin historia. Den historia som sedan blev boken Mello mellan väggarna. Jag gillar skarpt tanken på att det finns mer än vi tror och att i sagans och äventyrens värld få chans att upptäcka dessa varelser och världar är något av det bästa jag vet. Så jag hoppas ni kommer gilla Mello lika mycket som jag, och att ni kommer vilja stanna i hennes värld ett litet litet tag i ert liv, några minuter, som är ett ögonblick för oss men väldigt länge för fenfolket.

Jag skriver för fullt på boken just nu och den kommer att komma ut våren 2020, men går att få lyssna till som nyhetsbrevsprenumerant.