mina vänner och alla jag känner - Anette Skåhlberg

”Längtar du efter att låta dina vänner svara på frågor om vem de är och vad de gillar? Det här är en  Mina vänner-bok redo att fyllas med rolig och spännande information om de du känner så att du känner dem ännu mer.

Beskrivning/innehåll

Låt dina vänner skriva i den här boken och lär känna dem bättre. Det blir en karta över vilka de är, dina vänner och de du känner.
Över 100 egenskaper för 33 kompisar får plats! En bok som blir ett fint minne om alla som du möter på din väg genom livet.

Anettes tankar om boken

I hela mitt liv har jag gillat Mina vännerböckerna. Jag har haft väldigt många som jag har skrivit fulla genom åren. Tyvärr blev de allesammans förstörda i en källares översvämning i mitt förråd för en del år sedan. Men alla minnen från böckerna och alla vänner som har fyllt i, till och med människor jag knappt känt fick mig länge att läsa om och om igen, och må bra. Jag tyckte om de där sidorna som blev ett slags fotografier fast med ord.. Jag minns särskilt en gång när jag åkte tåg och mannen bredvid satt och läste. Jag var runt tjugo och han var någonstans mellan sjuttio och åttio. Jag frågade honom om han ville fylla i min Mina vänner-bok och det ville han. Sedan bjöd jag honom på fika som tack. Jag kommer ihåg att jag gillade att läsa det han skrivit länge efteråt, eftersom det var som att få en bit livshistoria i sina händer. Nu har jag bestämt mig för att göra en egen Mina vänner-bok. Därför har jag nu samlat allt det som jag tycker vore kul att svara på och också att låta andra svara på, i denna bok. Jag hoppas du som har den här boken får den fylld med människor, liv och vänner och andra du känner, och till och med en och annan främling. Det är genom alla möten som vi växer som människor, och det är härligt att lära känna sig själv genom andra. Ha fina steg på den vägen. Och mycket nöje med boken!