Kommande bok

Sexig och vacker - Anette Skåhlberg

”Jag fick åka i hans bil idag. Han körde mig hem. Hela vägen. Och nu kommer det bästa. Vi ska ses imorgon efter skolan för han vill ha hjälp av mig att välja gardiner. Han gillar färgerna jag har på mig. Jag visste att det var bra att låna mammas träningskläder på idrotten!

Handling

Zeta drömmer om att vara någon annan än den hon är. Hon vill vara som de snygga tjejerna i klassen. Hon vill att killarna ska gilla henne. Särskilt Tommy. Men varför är allt så orättvist! Varför finns det ingen som kan tycka att hon är fin? Hon hatar sin sjukdom och önskar ibland att hon bara dog på fläcken. Ingen skulle ändå märka det.

Därför blir hon så glad när den nya vikarien på idrotten pratar med henne. Han inte bara pratar med henne, han ser henne. Vem hon är och lyssnar till det hon berättar. Mer och mer tyr Zeta sig till honom och snart blir han den enda hon vill ha. Men vad vill han egentligen ha henne till?

Anettes tankar om boken

Vad tycker andra då?


/–


/–